Ugrás a tartalomra

A használt sütőolaj elszállításának új megrendelési folyamata

2023. július 18., kedd - 15:06

Amennyiben szeretnék, hogy 2023. július 1. után is a Biofilter Zrt. szállítsa el Önöktől a használt sütőolajat, kérem, hogy a következő lépéseket tegyék meg mielőbb a zökkenőmentes elszállítás érdekében.

 

2023. július 1-jét követően a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. (MOHU Zrt.), mint Koncessziós Társaság végezheti a magyarországi települési szilárdhulladék begyűjtését és gondoskodik annak kezeléséről is.

A Hulladékkoncesszió hatályba lépését követően a Partnereinknél keletkező használt sütőolaj a MOHU Zrt. tulajdonába kerül, cégünk pedig a MOHU Zrt. alvállalkozójaként folytathatja a használt sütőolaj begyűjtését.

Amennyiben szeretnék, hogy 2023. július 1. után is a Biofilter Zrt. szállítsa el Önöktől a használt sütőolajat, kérem, hogy a következő lépéseket tegyék meg mielőbb a zökkenőmentes elszállítás érdekében:
 

 1. Regisztráljon a MOHU PARTNERPORTÁL oldalán, kössön szerződést a MOHU Zrt-vel, majd szintén a Partnerportálon keresztül adja le a szállítás megrendelését!
   
 2. A rendelés véglegesítése előtt ellenőrizze online SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR-unkban a szállítási napokat: ezt online is meg tudja tekinteni, de telefonon is egyeztethet ügyfélszolgálatunkkal. Ez a lépés azért fontos, hogy gördülékenyen menjen a szállítás, és hogy ügyfelünk is időt takaríthasson meg.  
   
 3. Kérjük, figyeljen arra, hogy a szállítási napot megelőzően minimum 3 nappal adják le a megrendelésüket!
   
 4. A szállítási nap ellenőrzése után véglegesítheti a rendelést a MOHU felületén, amit ügyfélszolgálatunk fog visszaigazolni.
   
 5. Amennyiben az ügyfelünk által kiválasztott szállítási nap nincs a szállítási naptárunkban, a szállítást elutasíthatjuk. Ebben az esetben ügyfelünknek újra le kell adnia a rendelést a MOHU Partnerportálon.

 

MEGNÉZEM A SZÁLLÍTÁSI NAPTÁRAT!

 

MOHU Partnerportál - Oktató videók

MOHU vide=

Kérjük, hogy figyelmesen nézzék végig a MOHU Zrt. oktató videóit, ami a részletesen bemutatja a Partnerportálon történő szerződéskötési és megrendelési folyamatot:

MOHU Zrt. szerződéskötési folyamat OKTATÓ VIDEÓ

MOHU Zrt. megrendelési folyamat OKTATÓ VIDEÓ

 

Az ételhulladék és a lejárt szavatosságú élelmiszer elszállítása, illetve az étolaj értékesítése továbbra is a Biofilter elérhetőségein keresztül rendelhető meg!

 

 

 

 

 

 

Vissza


További híreink

Találj meg minket a közösségi portálokon is!

Cégcsoportunk segítségével azonnal értesülhetsz, mi az aktuális a bioenergetikai piacon!

Facebook
LinkedIn
YouTube

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrisebb híreinkről és akcióinkról!