Ugrás a tartalomra

Vendéglátás

A hulladéknak minősülő használt sütőolajat és zsiradékot országos lefedettséggel, elsősorban a vendéglátás melegkonyháiról gyűjtjük be, melyet kezelési felelősséggel és tulajdonjoggal veszünk át, korszerű technológiával kezeljük, és hasznosítjuk újra.

Ügyfeleinknek lehetőségük van friss növényi étolaj rendelésére, amit akár használt sütőolaj elszállítással együtt is kérhetnek, így fenntartva a folyamatos körforgást. A vendéglátóhelyekről az olajhoz hasonlóan az étkezési mellékterméket is elszállítjuk és hasznosítjuk, így nyújtva komplex szolgáltatást ügyfeleinknek.

Kiknek segítünk?

Ügyfeleink között vannak kereskedelmi vendéglátó egységek (éttermek, gyorsétterem láncok, kifőzdék, büfék, stb.), hotelek és szállodaláncok és rendezvény cateringgel foglalkozó cégek.

 

A jogszabályi előírások értelmében a vendéglátóhelyeknek kötelességük minden hulladékot engedéllyel rendelkező cégnek átadni.

Cégünk rendelkezik ezen engedélyekkel, így a gasztroszektor tevékenysége által létrejövő használt sütőolaj és sütőzsiradék, illetve ételhulladék nem kerül hulladékként a környezetbe, hanem újrahasznosul.

Miért mi?

  • Kifizetődő gyűjtés: az élelmiszerhulladékokat kedvező áron szállítjuk el, míg a használt sütőolaj elszállításért mi fizetünk ügyfeleinknek.

  • Tiszta konyha: biztosítjuk a konyhai hulladékok gördülékeny elszállítását igény szerint, így mentesül a kellemetlen szagoktól.

  • Körforgásos tevékenységek: a használt sütőolaj vagy élelmiszerhulladék elszállítással egyben kérhet friss étolaj kiszállítást.

  • Országos begyűjtési hálózat: a szállítások gyakoriságát az Önök igényeihez igazítva, rugalmasan tervezzük!

  • Gyors probléma megoldás: ügyfélszolgálatunk nyitva tartási időben azonnal rendelkezésére áll akár szerződéskötéssel, akár elszállítással kapcsolatban.

  • Minőség és biztonság: több mint 25 éves fennállásunk és piacvezető szerepünk garantálja a megbízható szolgáltatást.

  • Tehet a környezetért: a használt sütőolaj gyűjtéssel a bioüzemanyagok, az élelmiszerhulladék gyűjtéssel pedig a megújuló energia elterjedését segíti, ha a Biofilternek adja le a hulladékát.

Referenciák

KAJAHU étterem
Budapest

Napi szinten legalább 300 vendég kiszolgálását végezzük. Annyi élelmiszerhulladék és használt sütőzsiradék keletkezik, aminek a tárolását, elszállítását megfelelő rendszerességgel kell megoldani. Egyrészt kötelez bennünket erre a szabályozás, másrészt környezettudatos étteremnek valljuk magunkat. Utóbbit a beszállítói oldalon is szem előtt tartjuk, az alapanyagok kiválasztásánál . Környezettudatos magatartásunk megvalósításában évek óta kiváló partnerünk a Biofilter.

Kiss Gábor, Igazgató

Naturmed Hotel Carbona **** Superior
Hévíz

A Biofilter legfőbb erőssége a személyes, jó kontaktus és a rugalmasság a részükről!

Barcza Zoltán, Konyhafőnök, séf

Kikötő Étkezde és Sportpark
Budapest

A gépjárművezetők, begyűjtést végző rakodó viselkedése, tapasztalata, segítőkészsége kiváló.

Nagy András, Ügyvezető tulajdonos

Hilton Budapest City
Budapest

Nagyon szeretünk a Biofilter Környezetvédelmi Zrt.-vel dolgozni, mert magas színvonalon dolgoznak, nagyon gyorsan reagálnak, hatékonyak. A céggel kapcsolatos minden részlet, egy nagyon kiforrott szolgáltatásra vall (autók, kollégák, formaruhák, stb.).

Szenáki János, Manager

Maradt még kérdése?

Ingyenes zöld számunkon bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk!

+36 80 442 999
Gyakran ismételt kérdések

Cégcsoportunk kapcsolódó szolgáltatásai

A Greenpro Környezetvédelmi Zrt., - a Biofilter cégcsoport tagjaként -, további komplex szolgáltatásokat kínál: vállalja zsír és olajfogók tisztítását, üzembe helyezését, valamint csapadék- és szennyvízcsatornák tisztítását. Egyik fő profilja az állati eredetű melléktermékek elszállítása, amelyek 100%-ban újrahasznosításra kerülnek.

GreenPro logo

Greenpro elérhetőségek

Válasszon a kapcsolódó szolgáltatásokból!

Zsírfogó tisztítás
Greenpro szolgáltatás