Ugrás a tartalomra

Közétkeztetés

A hulladéknak minősülő használt sütőolajat és zsiradékot országos lefedettséggel, a közétkeztetés melegkonyháiról is begyűjtjük, melyet kezelési felelősséggel és tulajdonjoggal veszünk át, korszerű technológiával kezeljük, és hasznosítjuk újra. A használt sütőolajat és az étkezési mellékterméket kedvező áron elszállítjuk és hasznosítjuk, így nyújtva komplex szolgáltatást ügyfeleinknek.

Kiknek segítünk?

Ügyfeleink között vannak közintézményekben, kórházakban, iskolákban, óvodákban, bölcsődékben vagy irodaházakban üzemeltetett étkezdék, menzák, kantikok és vendéglátóhelyek.

 

A jogszabályi előírások értelmében a hulladékot termelő közétkeztetési intézménynek kötelessége minden hulladékát engedéllyel rendelkező cégnek átadni.

Cégünk rendelkezik ezen engedélyekkel, így a közétkeztetésben keletkező használt sütőolaj és sütőzsiradék, illetve ételhulladék nem kerül hulladékként a környezetbe, hanem újrahasznosul.

Miért mi?

  • Versenyképes árak: az élelmiszerhulladékokat kedvező áron szállítjuk el, míg a használt sütőolaj elszállításért mi fizetünk ügyfeleinknek.

  • Áttekinthető elszámolás: könnyen visszakövethető begyűjtési mennyiségek.

  • Tiszta konyha: biztosítjuk a konyhai hulladékok gördülékeny elszállítását igény szerint, így mentesül a kellemetlen szagoktól.

  • Országos begyűjtési hálózat: a szállítások gyakoriságát az Önök igényeihez igazítva, rugalmasan tervezzük!

  • Gyors probléma megoldás: ügyfélszolgálatunk nyitva tartási időben azonnal rendelkezésére áll akár szerződéskötéssel, akár elszállítással kapcsolatban.

  • Minőség és biztonság: több mint 25 éves fennállásunk és piacvezető szerepünk garantálja a megbízható szolgáltatást.

  • Tehet a környezetért: a használt sütőolaj gyűjtéssel a bioüzemanyagok, az élelmiszerhulladék gyűjtéssel pedig a megújuló energia elterjedését segíti, ha a Biofilternek adja le a hulladékát.

Referenciák

P. Dussmann Kft.

Kapcsolatunk a Biofilter Zrt.-vel hosszú évekre nyúlik vissza. Ez idáig minden téren (pl. a megrendelővel való korrekt kapcsolattartás, egyedi igényre szabott, gyors, megbízható munkavégzés, országos lefedettség, stb.) igazolták, hogy jó döntés volt őket választani.

Regőciné F. Márta, élelmezési ágazatigazgató

Kikötő Étkezde és Sportpark
Budapest

A gépjárművezetők, begyűjtést végző rakodó viselkedése, tapasztalata, segítőkészsége kiváló.

Nagy András, Ügyvezető tulajdonos

KAJAHU étterem
Budapest

Napi szinten legalább 300 vendég kiszolgálását végezzük. Annyi élelmiszerhulladék és használt sütőzsiradék keletkezik, aminek a tárolását, elszállítását megfelelő rendszerességgel kell megoldani. Egyrészt kötelez bennünket erre a szabályozás, másrészt környezettudatos étteremnek valljuk magunkat. Utóbbit a beszállítói oldalon is szem előtt tartjuk, az alapanyagok kiválasztásánál . Környezettudatos magatartásunk megvalósításában évek óta kiváló partnerünk a Biofilter.

Kiss Gábor, Igazgató

Maradt még kérdése?

Ingyenes zöld számunkon bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk!

+36 80 442 999
Gyakran ismételt kérdések

Cégcsoportunk kapcsolódó szolgáltatásai

A Greenpro Környezetvédelmi Zrt., - a Biofilter cégcsoport tagjaként -, további komplex szolgáltatásokat kínál: vállalja zsír és olajfogók tisztítását, üzembe helyezését, valamint csapadék- és szennyvízcsatornák tisztítását. Egyik fő profilja az állati eredetű melléktermékek elszállítása, amelyek 100%-ban újrahasznosításra kerülnek.

GreenPro logo

Greenpro elérhetőségek

Válasszon a kapcsolódó szolgáltatásokból!

Zsírfogó tisztítás
Greenpro szolgáltatás