Ugrás a tartalomra

Gyártók és feldolgozók

A gyártásból, élelmiszeripari feldolgozásból származó szerves hulladékokat és melléktermékeket szakszerűen elszállítjuk, feldolgozzuk és hasznosítjuk. Ügyfeleink elsősorban élelmiszeripari gyártó és feldolgozó üzemek. A feldolgozó üzemekből a használt sütőzsiradék mellett a keletkezett étkezési melléktermékeket is elszállítjuk ügyfelünk igényeinek megfelelően, akár konténeres vagy tartályos gépjárművel.

Kiknek segítünk?

Különleges szállítmányok kezelése: az élelmiszerbiztonsági kockázat miatt különleges szállítások esetében kiemelt ügyintézés és zárt láncú rendszerkövetés

 

A jogszabályi előírások értelmében az élelmiszeripari gyártó és feldolgozó üzemeknek kötelességük minden hulladékot engedéllyel rendelkező cégnek átadni.

Miért mi?

  • Különleges szállítmányok kezelése: az élelmiszerbiztonsági kockázat miatt különleges szállítások esetében kiemelt ügyintézés és zárt láncú rendszerkövetés

  • Nagy mennyiségek kezelése: lejárt szavatosságú élelmiszerhulladékok, 2. és 3. kategóriájú állati melléktermékek elszállítása és kezelése

  • Több féle elszállítási mód: konténeres vagy akár tartályos autóval is el tudjuk szállítani a nagy mennyiségű szerves hulladékot.

  • Megsemmisítési nyilatkozat biztosítása: 2. és 3. kategóriájú állati melléktermékek szállítása esetén ügyfelünk kérésére egyedi dokumentációt biztosítunk

  • Országos begyűjtési hálózat: a szállítások gyakoriságát az Önök igényeihez igazítva, rugalmasan tervezzük!

  • Gyors probléma megoldás: ügyfélszolgálatunk nyitva tartási időben azonnal rendelkezésére áll akár szerződéskötéssel, akár elszállítással kapcsolatban.

  • Minőség és biztonság: több mint 25 éves fennállásunk és piacvezető szerepünk garantálja a megbízható szolgáltatást.

  • Tehet a környezetért: a használt sütőolaj gyűjtéssel a bioüzemanyagok, az élelmiszerhulladék gyűjtéssel pedig a megújuló energia elterjedését segíti, ha a Biofilternek adja le a hulladékát.

Referenciák

P. Dussmann Kft.

Kapcsolatunk a Biofilter Zrt.-vel hosszú évekre nyúlik vissza. Ez idáig minden téren (pl. a megrendelővel való korrekt kapcsolattartás, egyedi igényre szabott, gyors, megbízható munkavégzés, országos lefedettség, stb.) igazolták, hogy jó döntés volt őket választani.

Regőciné F. Márta, élelmezési ágazatigazgató

Mogyi Kft.
Budapest

Több mint 10 éve vagyunk szerződéses kapcsolatban a használt zsiradék elszállítása okán. A legmagasabb minőségi követelményeket szem előtt tartva működünk, ezért dolgozunk olyan partnerekkel, mint a Biofilter Zrt., aki ennek maximálisan megfelel.

Fiedlerné Szabó Ágnes, Minőségügyi Vezető

Naturmed Hotel Carbona **** Superior
Hévíz

A Biofilter legfőbb erőssége a személyes, jó kontaktus és a rugalmasság a részükről!

Barcza Zoltán, Konyhafőnök, séf

Maradt még kérdése?

Ingyenes zöld számunkon bármilyen kérdéssel fordulhat hozzánk!

+36 80 442 999
Gyakran ismételt kérdések