Ugrás a tartalomra

A konyhai ételhulladék nem lesz a Hulladékkoncesszió része

2023. június 16., péntek - 13:13

Fontos közlemény: a konyhai ételhulladék, a vizes zsír és a lejárt szavatosságú élelmiszer nem lesz a Hulladékkoncesszió része

 

Tisztelt Partnereink, Követőink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az előzetes hírek ellenére a vendéglátó egységek konyháiból származó ételhulladék NEM fog a Hulladékkoncesszió hatálya alá tartozni. A következőkben összefoglaljuk, hogy milyen változások várhatóak a Hulladékkoncesszió hatályba lépését követően:
 

HASZNÁLT SÜTŐOLAJ ELSZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSE, BESZÁMLÁZÁS

A Hulladékkoncesszió hatályba lépését követően (jelenlegi információink szerint 2023. július 1-től) a Partnereinknél keletkező használt sütőolaj a MOHU Zrt. tulajdonába kerül, cégünk pedig várhatóan a MOHU Zrt. alvállalkozójaként folytathatja a használt sütőolaj begyűjtését.

Amennyiben szeretnék, hogy 2023. július 1. után is a Biofilter Zrt. szállítsa el Önöktől a használt sütőolajat, kérem, hogy a MOHU Zrt. Partner Portál felületén történő regisztráció során válasszák ki cégünket a szállító partnerek között. Kérem, olvassa el figyelmesen a honlapunkon is elérhető részletes tájékoztatót és kitöltési kézikönyvet a MOHU Partner Portálon történő regisztrációhoz: 
https://biofilter.hu/mohu-tajekoztato

A használt sütőolaj elszállításának megrendelését a MOHU Partner Portálon keresztül tudják leadni, a regisztrációt követően. A szállítási nap kiválasztása előtt kérjük, hogy egyeztessenek ügyfélszolgálatunkkal ingyenesen hívható telefonszámunkon (06 80 442 999), hogy mely napokon megyünk az adott címre, városba. 

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a 2023. június 30-ig megtörtént szállításokat tudják beszámlázni a Biofilter Zrt. felé.

A használt sütőolaj gyűjtéséhez a hordó göngyöleget minden Partnerünknek továbbra is biztosítjuk (a jelenlegi módon), amihez a következő hetekben külön göngyöleg megállapodást fogunk küldeni.

VIZES ZSÍR, OLAJ- ÉS ZSÍRFOGÓ ZSÍR ELSZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSE

A Hulladékkoncesszió jelenlegi formájában NEM tartalmazza a Partnereinknél keletkező vizes zsír (HAK 19 08 09) begyűjtésének és hasznosításának koordinációját, ezért azt változatlanul tudjuk tovább folytatni 2023. július 1. után is. Kérjük Önöket, hogy vizes zsír elszállítására NE regisztráljanak a MOHU felületén, hanem továbbra a Biofilter Zrt. elérhetőségein adják le megrendeléseiket!

ÉTELHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSE

A Hulladékkoncesszió jelenlegi formájában NEM tartalmazza a Partnereinknél keletkező ételhulladék (3. kategórájú állati melléktermék) begyűjtésének és hasznosításának koordinációját, ezért azt változatlanul tudjuk tovább folytatni 2023. július 1. után is. Így kérjük, hogy az éttermi konyhákból kikerülő ételhulladék elszállítására NE regisztráljanak a MOHU felületén, hanem továbbra a Biofilter Zrt. elérhetőségein adják le megrendeléseiket!
 

LEJÁRT SZAVATOSSÁGÚ ÉLELMISZER ELSZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSE

A Hulladékkoncesszió jelenlegi formájában NEM tartalmazza a Partnereinknél keletkező ételhulladék (3. kategórájú állati melléktermék) begyűjtésének és hasznosításának koordinációját, ezért azt változatlanul tudjuk tovább folytatni 2023. július 1. után is.
Kérjük Önöket, hogy lejárt szavatosságú élelmiszer elszállítására NE regisztráljanak a MOHU felületén, hanem továbbra a Biofilter Zrt. elérhetőségein adják le megrendeléseiket!

NÖVÉNYI ÉTOLAJ ÉRTÉKESÍTÉS

A növényi étolaj és pálmazsír értékesítése változatlanul folytatódik a továbbiakban is, hamarosan pedig a helyszíni bankkártyás fizetési lehetőség is elérhetővé válik.

A június 12-én megváltozott Általános Szerződési Feltételeink (ÁSZF) a honlapunkon elérhetők: https://biofilter.hu/sites/default/files/ASZF_2023.pdf


Amennyiben kérdésük merül fel a további együttműködéssel, megrendeléssel, szerződéssel kapcsolatban, keressék bizalommal továbbra is ügyfélszolgálatunkat a 06 80 442 999-es számon, vagy az ugyfelszolgalat@biofilter.hu email címen.

A további, hosszú távú együttműködés reményében,

Tisztelettel:

Biofilter Zrt. Ügyfélszolgálat

Vissza


További híreink

Találj meg minket a közösségi portálokon is!

Cégcsoportunk segítségével azonnal értesülhetsz, mi az aktuális a bioenergetikai piacon!

Facebook
LinkedIn
YouTube

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrisebb híreinkről és akcióinkról!