Ugrás a tartalomra

HBLF „Üzleti Élet a Környezetért" díjas a Biofilter

2018. augusztus 16., csütörtök - 12:17

Rangos elismerésben részesült a Biofilter Zrt.: a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) idei „Üzleti Élet a Környezetért” díjának menedzsment kategóriájában a Biofiltert díjazta.

A környezetvédelem és a fenntarthatóság elismert vállalatait, szakértőit tömörítő szervezet 2000 óta szervezi a díjátadót, amelyen minden olyan vállalkozás indulhatott, aki az utóbbi két évben a fenntartható gazdálkodásban, vállalatirányításban, szemléletformálásban példaértékű projektet valósított meg.

HBLF üzleti élet

A Biofilter Zrt. pályázata az alap tevékenységén, vagyis a szerves hulladék begyűjtésből és feldolgozásból eredő környezeti tehermentesítésen túlmenően a cég digitális transzformációjának és fenntartható működtetésének a folyamatát és eddigi eredményeit is bemutatta.

„A Díj odaítélésével a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozását, a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését, a környezettudatos vállalatirányítás elterjedését, valamint ezzel összefüggésben az éghajlatváltozás elleni fellépést kívánjuk elősegíteni. A díjra benyújtott pályázatuk fontos célja volt a körforgásos gazdaság támogatása, az átlátható működés és az innovatív kultúra megteremtése, melyek jól illeszkedtek filozófiánkhoz.” – fogalmazott a Pataki Eszter, a HBLF ügyvezető igazgatója.

A Biofilter Zrt-től a díjat Deák Dóra, a Biofilter Zrt. második generációs társtulajdonosa és fejlesztési vezetője vette át Czakó Borbála, HBLF elnöktől és dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek ombudsmanjától, a HBLF 25 éves jubileumi ünnepi fogadásán a Magyar Tudományos Akadémián.

HBLF üzleti élet

 

A díj elnyerésével bekerült a Biofilter az EBEA (European Business Awards for the Environment) válogatásra, ahonnan a kiválasztott cégek indulhatnak az EU Környezetvédelmi Bizottság díjáért.

 

A HBLF „Üzleti Élet a Környezetért” 2017-es díjazottjai:

Menedzsment kategória: 1. hely: BIOFILTER Környezetvédelmi Zrt. További helyezettek: TESCO Globál Zrt. és Jabil Circuit Magyarország Kft.

Termék kategória: 1. hely: Water & Soil Kft. További helyezettek: EVOPRO Group – Modulo és Lexmark Internetional Technology Hungária Kft.

Folyamat kategória: 1. hely: Nógrádi Vegyipari Zrt. További helyezettek: HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. és HENKEL Magyarország Kft.

Vissza


További híreink

Találj meg minket a közösségi portálokon is!

Cégcsoportunk segítségével azonnal értesülhetsz, mi az aktuális a bioenergetikai piacon!

Facebook
LinkedIn
YouTube

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrisebb híreinkről és akcióinkról!