Ugrás a tartalomra

Élő Bolygó petíció: egy élhetőbb jövőért!

2018. augusztus 16., csütörtök - 10:48

A Biofilter, mint felelős környezetvédelmi szervez kiáll a 2015-ös párizsi klímacsúcs küldetése mellett. Az Élő Bolygó felhíváshoz csatlakozva aláírásunkkal támogathatjuk, hogy a klímacsúcson valós megállapodás szülessen.

Mi is az Élő Bolygó kezdeményezés?

Minden egyes aláírással egy olyan világméretű akcióhoz csatlakozunk, akiknek hangja a decemberi párizsi klímacsúcson nyomatékot ad annak az elvárásnak, hogy a világ vezetői haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen.

élő bolygó

A 24. órában vagyunk, ezért kell most felemelni a hangunkat! Ha mi nem változtatunk, unokáinknak már nem lesz módjuk a beavatkozásra. A veszéllyel való szembenézés azonban vissza nem térő lehetőséget is tartogat számunkra. Lehetőséget arra, hogy közösen cselekedjünk, és gátat vessünk az üvegházhatású gázok kibocsátásának. De lehetőséget arra is, hogy olyan technológiákra alapozzuk a jövőnket, amelyek alkalmazásával elháríthatjuk az emberi civilizációt fenyegető klímakatasztrófát.

Fontos tudnunk és másokban is tudatosítanunk, hogy nem a klímavédelem és a fejlődés között kell választanunk. A kettő csak együtt valósítható meg. A jól átgondolt fejlődés egyik eredménye a klímaváltozásból fakadó veszélyek elhárítása. Csatlakozzon a világméretű összefogáshoz, és emelje fel hangját bolygónk védelmében!

Részletes információ az Élő Bolygó oldalán található, itt kitöltheti a klíma kérdőívet is, illetve aláírhatja a petíciót.

 

Forrás: Élő Bolygónk

 

Vissza


További híreink

Találj meg minket a közösségi portálokon is!

Cégcsoportunk segítségével azonnal értesülhetsz, mi az aktuális a bioenergetikai piacon!

Facebook
LinkedIn
YouTube

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrisebb híreinkről és akcióinkról!