Ugrás a tartalomra

Cégcsoportunk idén is elnyerte a MagyarBrands díjat

2020. október 22., csütörtök - 09:48

A MagyarBrands Szakmai Bizottságának döntése alapján 2020-ban a Cégcsoportunkba tartozó BIOFILTER Zrt. és a GREENPRO Zrt. is KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKÁNAK számít. A Biofilter Zrt. immáron nyolcadik, a Greenpro Zrt. harmadik alkalommal nyerte el a rangos kitüntetést.

Győztesek

 

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az eredetileg kitűzött cél az elmúlt 11 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

A kezdeti törekvéseknek ma már 750 márka örülhet, a MagyarBrands 2020 program ennyi magyar márkát tart számon a legkiválóbbak között. Rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjazás üzenete 2020-ban, a pandémia idején: kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, ezáltal pozitívan különbözteti meg azokat a versenytársaiktól.

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Cégcsoportunkba tartozó BIOFILTER Zrt. és a GREENPRO Zrt. is KIVÁLÓ ÜZLETI MÁRKÁNAK számít. A Biofilter Zrt. immáron nyolcadik, a Greenpro Zrt. harmadik alkalommal nyerte el a rangos kitüntetést.

 

 

 

A 2020-as év járványválság-helyzete jól bizonyítja, hogy a márkák és vásárlóik közötti kapcsolat még tovább erősíthető - a márkák tudatos felelősségvállalása révén. A MagyarBrands programra beérkezett pályázatok is erről tanúskodnak: a márkák - kiváló termékeik és szolgáltatásaik mellett - különböző módokon segítséget nyújtva is jelen vannak a fogyasztók mindennapjaiban. Sokan ingyenes védőeszközöket biztosítanak a pandémia elleni harcban, más márkák a bevételeik bizonyos százalékával támogatják a járvány következtében anyagilag ellehetetlenülőket. Mások olyan kommunikációs kampányokat valósítanak meg, amelyek most nem önmagukról, hanem a közösségi összefogásról szólnak. Példamutató magatartásuk méltó a MagyarBrands program hagyományaihoz, szellemiségéhez.- mondta el Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

 

Serényi János

Serényi János, a MagyarBrands program elnöke

 

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

A díjazott márkák listája a következő oldalon elérhető: https://magyarbrands.hu/magyarbrands-program/magyarbrands-dijazott-markak/

Gratulálunk minden díjazottnak!

Vissza


További híreink

Találj meg minket a közösségi portálokon is!

Cégcsoportunk segítségével azonnal értesülhetsz, mi az aktuális a bioenergetikai piacon!

Facebook
LinkedIn
YouTube

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrisebb híreinkről és akcióinkról!