Ugrás a tartalomra

BCSDH tag lett a Biofilter

2018. augusztus 16., csütörtök - 10:41

A Biofilter Környezetvédelmi Zrt. hivatalosan is csatlakozott a BCSDH-hoz (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért), ezzel biztosítva egy szoros, hosszútávú partneri kapcsolatot a környezettudatosság jegyében.

A BCSDH-hoz történő csatlakozást az is indokolta, hogy a Biofilter Zrt. alaptevékenysége egy környezetvédelmi társadalmi tevékenység, amely a fenntartható fejlődést támogatja és segíti elő. „A Biofilter eddigi működése során is kiemelten fontosnak tartotta, hogy környezettudatos szemléletét másokkal is megossza, így különösen jó egy olyan csapathoz csatlakozni, akikkel együtt törekedhetünk a közös célok elérésére.” – mondta Simon Anita cégcsoport igazgató.

A Biofilter Zrt. 2015. januárban csatlakozott a BCSDH-hoz, miután a  2014. november 25-i rendezvényén Deák György, a cég vezérigazgatója és Simon Anita cégcsoport igazgató is aláírta „A vállalati fenntarthatóság komplex értelmezése” című vezetői ajánlást.

Kép: Simon Anita, a cégcsoport igazgatója átveszi a csatlakozásról szóló emléklapot.

Kép: Simon Anita, a cégcsoport igazgatója átveszi a csatlakozásról szóló emléklapot.

 

Kép: Deák György, a Biofilter Zrt. vezérigazgatója aláírja a „A vállalati fenntarthatóság komplex értelmezése” című vezetői ajánlást.

Kép: Deák György, a Biofilter Zrt. vezérigazgatója aláírja a „A vállalati fenntarthatóság komplex értelmezése” című vezetői ajánlást.

 

Cégcsoportunkban a környezetközpontú- és minőségirányítási irányelvek már régóta integrálva vannak a hétköznapi folyamatokban. Környezetvédelmi társadalmi vállalatunk tevékenysége jelentős környezetvédelmi hatásokat ér el. 2015-re a Biofilter célul tűzte ki a Zöld Iroda Program megvalósítását és a GRI rendszerben történő fenntarthatósági jelentésírást. Ezek mellett a munkavállalóinkat is ösztönözzük a zöld gondolkodásban és aktív felelősségvállalásban. A kornyezetert.hu oldal létrehozásával pedig a környezettudatosság fontosságára kívánjuk felhívni a figyelmet.”

 

A Biofilter csatlakozásáról szóló cikket itt olvashatja el: BCSDH

Vissza


További híreink

Találj meg minket a közösségi portálokon is!

Cégcsoportunk segítségével azonnal értesülhetsz, mi az aktuális a bioenergetikai piacon!

Facebook
LinkedIn
YouTube

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrisebb híreinkről és akcióinkról!