Ugrás a tartalomra

A Biofilter újra Európa legjobbjai között: a környezetvédelem közös ügy

2018. augusztus 16., csütörtök - 10:50

A Biofilter Környezetvédelmi Zrt. a rangos European Business Awards 2015/16-os évadjában a NATIONAL CHAMPION listára került, mely az európai cégek népszerű versenyének első állomása. A Biofilter Zrt. a ’Környezetvédelmi és vállalati fenntarthatóság’ kategóriában került a legjobbak közé. A kategória fő kritériuma a fenntartható, környezettudatos értékek megvalósulása volt fogyasztói, munkáltatói és környezeti szinten egyaránt.

 

A kilenc évvel ezelőtt létrehozott EBA díj az európai üzleti szektor egyik legismertebb és legrangosabb megmérettetése. Az idei évben 33 ország 32 000 vállalata vett részt a versenyen Európa-szerte, ebből pedig 10 kategóriában 678 vállalat került a NATIONAL CHAMPION listára. Hazánkból 15 szervezet jutott tovább a verseny második fordulójába.

A 2012/13-as évben az EBA Ruban d’Honneur díjjal jutalmazta a Biofiltert, aki akkor „Az Év Vállalkozója” kategória tíz legjobbja közé került. Idén újra bebizonyosodott, hogy nemcsak magyar viszonylatban, de a nemzetközi terepen is érdemes rámutatni a fenntartható megoldásokat kínáló, környezettudatos szervezetek fontosságára.

A NATIONAL CHAMPION lista kiválasztása a verseny első állomás volt, a következő fordulóban egy kisfilm segítségével mutatják be a vállalatok üzleti stratégiájukat és filozófiájukat. A videókból a bírák kiválasztják majd a legérdemesebb szervezeteket, akik ezzel elnyerik a neves ’Ruban d’Honneur’ címet, és egyúttal szerepelhetnek a 2016-os végső döntőben. A videókra a feltöltést követően a zsűri pontozása mellett a nagyközönség is szavazhat online.

national championship

További információ és a nyertesek névsora az EBA honlapján található:http://www.businessawardseurope.com és http://www.rsmi.com

 

Vissza


További híreink

Találj meg minket a közösségi portálokon is!

Cégcsoportunk segítségével azonnal értesülhetsz, mi az aktuális a bioenergetikai piacon!

Facebook
LinkedIn
YouTube

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrisebb híreinkről és akcióinkról!