Ugrás a tartalomra

Gyors és könnyű megrendelés a Biofilter új honlapján

2019. augusztus 30., péntek - 10:36

2019-ben megújult, felhasználó- és mobilbarát funkciókkal, új ismeretanyagokkal és hatékony online ügyintézői felületekkel várjuk meglévő és leendő partnereink megkereséseit a már jól ismert www.biofilter.hu oldalunkon.

A főoldalról számos hasznos, gyakorlati információ tárul a látogatók elé, amelyek közül a letisztult, áttekinthető megjelenésnek köszönhetően mind partnereink, mind az érdeklődő, környezettudatos lakosság könnyen megtalálhatják a számukra releváns tartalmakat. 

Online ügyintézés keretében megrendelésre és ajánlatkérésre, szerződéskötésre nyílik lehetőség, ahol a szervezetre és az igényelt szolgáltatásra vonatkozó információk megadásával, akár mobiltelefonról is gyors és hatékony ügyintézés keretében érhetik el Partnereink látogatásuk célját.

Ügyfeleink számára megkönnyítettük az információszerzést: vendéglátó egységek, közkonyhák, gyárak vagy bevásárló és logisztikia központok képviselői könnyen eligazodhatnak a külön profiloldalakon, ahol a Biofilter Zrt. szolgáltatásaival részletesebben is megismerkedhetnek. 

Teljesen megújult a lakossági begyűjtésről szóló oldalunk, egy különálló felületet kapott, amelyben az érdeklődőknek tippeket és tanácsokat adunk a használt sütőolaj gyűjtésével és leadásával kapcsolatban. Egy extra fejlesztésnek köszönhetően elkészült Magyarország első térképes gyűjtőpont keresője, amelyben az összes leadási pontot könnyen megtalálhatják, ha egy megadott lakhelyre keresnek. A keresés során a MOL benzikutakat, a hulladékudvarokat és a Biofilter Zrt. telephelyeiket listázza ki a program és nyújt segítséget a leadáshoz. 

Vállalatunknál a társasházak, irodaházak számára is biztosított az önálló gyűjtőpont létrehozásának lehetősége, felkészült munkatársaink az info@biofilter.hu e-mail címen állnak részletes tájékoztatással a környezetünkért aktívan tenni akaró közösségek rendelkezésére.

A Rólunk menüpontban közel 30 éves történetünkön túl hitvallásunkat, 2016-2017. évi fenntarthatósági jelentésünket, társadalmi felelősségvállalásunkat, elismeréseinket, partnereink véleményét és cégcsoportunk tagjait is megismerheti.

Bízunk benne, hogy megújult honlapunk Ügyfeleink megelégedésére szolgál, és küldetéséhez hűen gördülékenyebb együttműködést és információszerzést biztosít az érintettek számára. 

A továbbiakban is várjuk megkereséseiket megújult online felületeinken keresztül vagy a 06 80 442 999-es, ingyenesen hívható zöld számunkon!
 

Vissza


További híreink

Találj meg minket a közösségi portálokon is!

Cégcsoportunk segítségével azonnal értesülhetsz, mi az aktuális a bioenergetikai piacon!

Facebook
LinkedIn
YouTube

Hírlevél feliratkozás

Adja meg email címét, hogy elsőként értesüljön legfrisebb híreinkről és akcióinkról!